چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

در ادارات معمولاً به دليل عدم حضور دائمى امام جماعت، يكى از كاركنان به عنوان امام، نماز را برگزار مى كند، با توجّه به شرايط لازم براى امام جماعت و ويژگيهاى ادارات از نظر برگزارى نماز به عنوان بخشى از اعمال روزانه، اقتدا كردن به اين اشخاص كه شناخت جامعى از اعتقادات، عدالت و ساير صفات آنان وجود ندارد و يا در رفتار ادارى آنان سوء عدالت ديده مى شود، چه حكمى دارد؟

پاسخ :
جواب: در امام جماعت عدالت و اطّلاع از مسائل مورد ابتلا لازم است، و اگر دسترسى به روحانى واجد شرايط نباشد اقتدا به غير روحانى واجد شرايط جايز است.
استفتائات آيت الله العظمي مكارم شيرازي )جلد اول