چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا اقتدا كردن به امام جماعتى كه از ميّتى تقليد ابتدايى مى كند، در حالى كه مرجع ما تقليد ابتدايى ميّت را اجازه نمى هد، جايز است؟

پاسخ :
جواب: مجرّد تقليد ابتدايى از ميّت براى مأمومى كه اين تقليد را باطل مى داند، باعث باطل شدن نماز جماعت نمى شود، تا زمانى كه در اعمالى كه عمداً يا جهلاً موجب بطلان نماز مى شود، مخالفت نكند، مانعى ندارد.
استفتائات آيت الله العظمي مكارم شيرازي )جلد اول