چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

اعتكاف چه فلسفه اى دارد؟ لطفاً به برخى از فضايل آن اشاره فرماييد

پاسخ :
جواب: اعتكاف يك برنامه مهمّ خودسازى است كه انسان را در مدّت چند روز به كلّى از مظاهر مادّى دنيا جدا مى سازد و در يك عالم روحانى و معنوى غرق مى كند، و او را به نگريستن مجدّد به برنامه هاى اخلاقى و خودسازى و توبه از گناه و محاسبه و مراقبه وامى دارد، و در مجموع يك تولّد ثانوى محسوب مى شود، و شايسته است مسلمانان از آن بهره گيرند و اين سنّت اسلامى را زنده نگه دارند
استفتائات آيت الله العظمي مكارم شيرازي )جلد اول