چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

كدام قسمت از پوست بدن بیشتر در اثر تماس با گاز خردل آسیب می بیند؟

پاسخ :
نواحی از بدن كه گرم، مرطوب و دارای پوست نازكتر هستند، معمولاً زودتر و بیشتر در اثر تماس با گاز خردل آسیب می بینند مثل نواحی تناسلی خارجی، زیر بغل، بین دو ران،‌ چین جلوی آرنج و گردن ، ضمناً كسانی كه دارای پوست روشن تر هستند احتمالاً در مقابل گاز خردل حساس تر هستند.