چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

خانمى مستطيع شده و امسال نام او را اعلام نموده اند. نامبرده به دليل اين كه نابينا شده، فرزند خود را نايب نموده است. آيا صرف نابينا شدن موجب اسقاط استطاعت است؟ ضمناً نامبرده همراه ندارد و توان مالى براى پرداخت هزينه همراه را نيز ندارد.

پاسخ :
جواب: افراد نابينا اگر همراه نداشته باشند، معمولاً مستطيع نيستند و اگر قبلاً استطاعتى نداشته اند لزومى ندارد كسى را به جاى خود بفرستند; مگر اين كه خودشان مايل باشند.
استفتائات آيت الله العظمي مكارم شيرازي )جلد اول