چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

يكى از مؤمنين اهل مدينه از مسجد شجره محرم مى شود و به قصد اين كه در جدّه پولى از برادرش بگيرد، تا به وسيله آن مستطيع شود، به طرف جدّه حركت مى كند; ولى برادرش پولى ندارد كه به او بدهد، مدّتى براى تهيّه پول معطّل مى شود تا اين كه پس از مدّتى شخصى مقدارى پول به هديه يا غير آن به برادرش مى دهد و او هم در اختيار اين شخص مى گذارد آيا احرام اوّلش صحيح است؟

پاسخ :
جواب: ظاهر اين است كه احرامش صحيح و حجّ او كفايت از حَجّة الاسلام مى كند.
استفتائات آيت الله العظمي مكارم شيرازي )جلد اول