چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

هرگاه شخصى رجاءً به احرام عمره مفرده محرم شود، آيا بايد در طواف، نماز طواف، سعى، تقصير، طواف نساء و نماز طواف نساء كلمه رجاءً را در نيّت بياورد؟ مثلاً نيّت كند: »هفت دور طواف عمره مفرده بجا مى آورم رجاءً قربةً الى اللّه«، يا اين كار لازم نيست؟

پاسخ :
جواب: همين اندازه كه نيّت رجا در ذهن او نسبت به تمام اعمال عمره وجود دارد كافى است، و لازم نيست كلمه رجا را تكرار كند.
استفتائات آيت الله العظمي مكارم شيرازي )جلد اول