چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

اگر مدير كاروان با توجّه به اين كه مى داند توقّف زائران در مدينه، يا مكّه كمتر از ده روز است، به آنها اعلام كند كه ده روز مى مانيم و آنان به اعتماد گفته او نمازشان را تمام بخوانند و روزه بگيرند; ولى قبل از ده روز از آن جا بروند، حكم شرعى نسبت به كار مدير كاروان و نماز و روزه زائران چيست؟

پاسخ :
جواب: نماز و روزه زائران صحيح است; ولى مدير كاروان نبايد دروغ بگويد.
استفتائات آيت الله العظمي مكارم شيرازي )جلد اول