چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

شركت در اعانه ملّى، يا قرعه كشيهايى كه در كشورهاى خارجى انجام مى شود )مثل بليط بخت آزمايى كه در سابق در ايران بود( و غالباً افراد شركت كننده با ميل خود شركت نموده و پولى را پرداخت مى نمايند، و بعضى افراد به پول هاى هنگفتى مى رسند چه حكمى دارد؟ و اگر كسى برنده شود آيا استفاده از پول آن جايز است؟

پاسخ :

جواب: بخت آزمايى و مانند آن حكم قمار را دارد و اگر كسى چنين پولى را گرفته و صاحبان آن را نمى شناسد به فقراى مسلمان بدهد.
منبع: استفتائات حضرت آيت الله العظمي مکارم شيرازي(دامت برکاته)، ج1