چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

مواردى كه شخص، فرش خود را با قيمت مشخّص شده جهت فروش بطور امانت به شركتى تحويل مى دهد و آن شركت ممكن است فرش را بيشتر از قيمت مشخّص شده به فروش برساند، مقدار اضافه بر قيمت معيّن، حقّ صاحب مال است، يا حقّ شركتى كه فرش را فروخته است؟

پاسخ :
جواب: در صورتى كه فرش به صورت امانت باشد، قيمت اضافى متعلّق به صاحب فرش است.
منبع: استفتائات حضرت آيت الله العظمي مکارم شيرازي(دامت برکاته)، ج1