چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

یک عضو شركتى در قبال اخذ حقوق، كارهاى شركت را انجام مى داده، ولى چون خودش كارمند دولت بوده، فرد ديگرى را به جاى خود جهت پيگيرى كارهاى شركت معيّن كرده است. همين فرد حدود/ماه كار كرده و شركت همانند ديگر كارگران خود، حقوق او را پرداخته است; ولى فرد مزبور مبلغ هنگفتى را به خاطر جابه جايى از شركت مطالبه نموده است. آيا اين مطالبه را بايد خودش از حقوق خودش بپردازد، يا بايد از شركت بگيرد؟

پاسخ :
جواب: هيچ كس نمى تواند ديگرى را به جاى خودش به كارى كه انجام آن را پذيرفته، قرار دهد; مگر اين كه قرارداد مشروط به مباشرت نباشد و در اين صورت خودش بايد حقوق آن واسطه را بپردازد.
منبع: استفتائات حضرت آيت الله العظمي مکارم شيرازي(دامت برکاته)، ج1