چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

براي برطرف شدن لک محل ليزر، درماني (که به منظور برطرف شدن موهاي زائد صورت انجام شده)چه بايد کرد؟

پاسخ :
اين لکها بسيار مقاوم بوده و به درمان طولاني مدت و منظم نياز دارد. استفاده از ماسک عسل و آبليمو و ماسک حاوي شير،نشاسته، پودر تخم ترب و باقلاي آرد شده موثر است.استفاده از کرم الئا(OLEA CREAM) و ماسک گلبرگ بدين منظور فوق العاده است.
دکتر محسن زحمتکش (عضو انستيتوي ذهن و جسم کاليفرنيا)