چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

شخصى بهائى منزل خود را جهت مجالس و مراسم بهائيّت وقف نموده و از دنيا مى رود، فرزندان وى نيز محلّ سكونت خود را ترك كرده و به شهر ديگرى رفته و سپس با دنيا وداع كرده اند، يكى از فرزندان واقف زنده و مدّعى است كه مسلمان شده است، آيا وقف صحيح است؟ يا وقف باطل و تمام اولاد، بالسّويه از آن ماترك ارث مى برند؟ يا فقط آن كه مدّعى اسلام است ارث مى برد؟

پاسخ :
جواب: وقف مزبور باطل بوده و اموال نامبرده تنها به وارث مسلمان او مى رسد، و براى اين كه از صداقت او در ادّعاى اسلام آگاه شويد بايد در يكى از جرايد معروف، اسلام خود را آگهى كند.
منبع: استفتائات حضرت آيت الله العظمي مکارم شيرازي(دامت برکاته)، ج1