چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

عدّه اى از مؤمنين خانه اى را در مشهد خريده و براى عزادارى و سكناى زوّار امام رضا)عليه السلام(وقف نموده اند; ولى چون خانه قديمى است و نياز به ساختمان جديد با هزينه زيادى دارد واقفين مى خواهند هر كدام يك ميليون تومان يا بيشتر پول داده و چهار طبقه ساختمان بسازند، ضمناً مى خواهند يك باب اطاق به خود و بستگانشان اختصاص بدهند كه در آن ساكن شوند، آيا مى توان يك باب اطاق را به آنها، كه هزينه ساختمان را متقبّل مى شوند، اختصاص داد؟

پاسخ :
جواب: چنانچه آنها بخواهند به عنوان زوّار در آن جا باشند و راهى براى تكميل ساختمان جز از اين طريق نباشد اشكالى ندارد.
منبع: استفتائات حضرت آيت الله العظمي مکارم شيرازي(دامت برکاته)، ج1