چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

حضرت مهدی (عج) شهيد نمی‌شوند و به عمر طبيعی از دنيا می‌روند!

پاسخ :
شرح شبهه:
براساس مطالعاتي كه انجام داده‌ام به نظر مي‌رسد اصلا و ابدا حضرت مهدی (عج) شهيد نمی‌شوند و به عمر طبيعی از دنيا می‌روند به‌طوری كه موهای ابروی ایشان مانند موهای سرشان سفيد می‌گردد و به‌ نظر مي‌رسد مواردي كه در بعضي از احاديث گفته شده، دارای شبهه است از قبيل شهادت به‌دست يک زن صحيح نیست زيرا در زمانی كه بين دو قيامت شيطان به روايتی به غل و زنجير و به روايت ديگر به‌ صورت سمبليک در مسجد كوفه سر بريده می‌شود، ديگر اتفاق منفی در جهان اتفاق نخواهد افتاد.

پاسخ شبهه:
يک: حتما مطالعاتی كه انجام داده‌ايد، از منابع غیر معتبر و احتمالا بر ضد مهدویت بوده است.

دو: شواهد روايی متعددی بر شهادت حضرت مهدی (عجّل الله تعالی فرجه الشریف) هست. حتي اين كه امور تدفين ايشان نيز به دست حضرت اباعبدالله الحسين (علیه السلام) انجا مي‌گيرد و حاكميت ايشان بعد از شهادت امام زمان (عجّل الله تعالی فرجه الشریف) و ... البته محل افتراق است و نياز به كار تخصصی‌تر دارد.

سه: اين كه چون شيطان از كارافتاده می‌شود، ديگر اتفاق منفی در جهان اتفاق نخواهد افتاد نتيجه‌گيری صحيحی نيست. شيطان يكي از مصادر شر و فتنه است. اما شر نفس اماره، جهل و نفاق همچنان باقي است. در ماه مبارک رمضان نيز دست شيطان بسته مي‌شود. اما آيا معصيتی رخ نمی‌دهد؟