چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

اگر روزه دار نداند كه وقت افطار شده يا خير و روزه را افطار كند بعدمتوجه شود كه وقت افطار نبوده وظيفه اش چیست؟

پاسخ :
اگر كسي در هواي صاف يقين كند كه مغرب شده و افطار كند، بعدمعلوم شود مغرب نبوده است قضاي روزه واجب است ولي اگر در هواي ابري به گمان اين كه مغرب شده افطار كند بعد معلوم شود مغرب نبوده قضا لازم نيست.
پرسمان