چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

فردي كه متعهد خدمت در نيروهاي مسلح و دستگاه هاي دولتي است و اكنون شرايط استفاده از معافيت سه فرزند خدمت كرده از يك خانواده را دارد آيا مي‌تواند پس از استفعا از تسهيلات فوق استفاده كند؟

پاسخ :
جواب: ترخيص افراد متقاضي در حين خدمت صرفاً شامل افرادي مي‌شود كه در حال خدمت دوره ضرورت هستند و اين موضوع شامل متعهدين خدمت در نيروهاي مسلح و دستگاه هاي دولتي كه در حال انجام تعهد هستند نمي‌شود.ادامه انجام تعهد اين افراد با استعفاي آنها تابع مقررات دستگاه مربوطه است.