چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

افرادي كه شرايط استفاده از معافيت‌هاي جديد را دارند و تاريخ اعزام آنها نزديك است آيا مي‌توانند تاريخ اعزام خود را به تاخير بياندازند؟

پاسخ :
جواب: اين افراد براي اينكه از نظر غيبت دچار مشكل نشوند، با مراجعه به رده‌هاي وظيفه عمومي در شهرستان محل سكونت خود، خواسته خود را مطرح و در صورتي كه واجد شرايط استفاده از معافيت‌هاي جديد شناخته تاريخ اعزام آنها به تعويق خواهد افتاد تا پرونده مسير قانوني خود را طي كند.