چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

در صورت فوت پدر و مادر و عدم حضور قيم، كدام يك از فرزندان خانواده مي‌توانند از معافيت سه فرزند خدمت كرده از يك خانواده استفاده كنند؟

پاسخ :
جواب: در صورت وجود دو يا چند برادر واجد شرايط در يك خانواده براي استفاده از تسهيلات در صورت فوت پدر و مادر و عدم حضور قيم برادر بزرگتر از نظر سني در اولويت استفاده از تسهيلات مي‌باشد و در صورت توافق او با ارائه گواهي محضري استفاده از تسهيلات معافيت توسط برادران كوچك‌تر خانواده كه مشول باشند بلامانع است.