چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا سربازان فراري كه واجد شرايط استفاده از معافيت سه فرزند حكومت كرده از يك خانواده مي‌باشند مي‌توانند از اين تسهيلات استفاده كنند؟

پاسخ :
جواب: سربازاني كه تا پايان سال 86 مرتكب فرار شده‌اند مورد عفو مقام معظم رهبري و فرمانده كل قوا قرار گرفته‌اند كه بنا به گواهي يگان مربوطه در شمول مقررات قرار مي‌گيرند. ليكن در مورد بقيه سربازان فراري ابتدا بايد به جرم فرار آنها توسط محاكمه قضايي رسيدگي و پس از صدور حكم و تحمل كيفر، وي مي‌تواند از تسهيلات مزبور بهره‌مند شود.