چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

فردي كه پس از گذشته يك سال از خدمت سربازي حائز يكي از معافيت‌ها جانبازي و پزشكي شده باشد آيا مدت خدمت وي به عنوان يك فرد خدمت كرده محاسبه مي شود؟ يعني برادرش مي‌تواند از تسهيلات جديد در مورد معافيت سه فرزند خدمت كرده استفاده كند؟

پاسخ :
جواب: بله فردي كه پس از انجام يك سال خدمت سربازي يا دو سال تعهد خدمت در دستگاه‌ها جانباز يا معلول يا بيمار شده و كارت جانبازي و يا معافيت پزشكي دريافت كرده باشد و سوابق خدمتي وي به عنوان يك فرزند خدمت كرده قابل محاسبه است.