چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

مشمول يا سربازي كه واجد شرايط بهره‌مندي از معافيت سه فرزند خدمت كرده است اما كارت پايان خدمت يك يا بيشتر از يك برادر وي مفقوده شده و صدور كارت المثني نيز در كوتاه مدت امكان‌پذير نيست، در اين گونه موارد چگونه عمل مي‌شود؟

پاسخ :
جواب: اين دسته از مشمولان با دريافت گواهي انجام خدمت از يگان خدمتي برادر خود مي‌توانند نسبت به تشكيل پرونده در يكي از دفاتر پليس + 10 براي بهره‌مندي از معافيت فوق اقدام كند، ليكن صدور كارت معافيت منوط به انجام استعلام و دريافت تاييديه از يگان خدمتي برادر يا برادران مشمول خواهد بود.
در صورتي كه افراد متقاضي، در حال انجام خدمت سربازي باشند پس از ارائه گواهي و تشكيل پرونده در يكي از دفاتر پليس + 10 و تكميل فرم تعهدنامه، از خدمت ترخيص شده ليكن صدور كارت پايان خدمت منوط به تكميل پرونده (استعلام از يگان خدمتي و دريافت تائيديه) مي‌باشد.
در هر صورت بررسي نهايي براي صدور كارت معافيت يا پايان خدمت براي اين دسته از افراد از تاريخ اول مهر سال 88 به بعد انجام خواهد شد.