چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا زنان نيز از یاران خاص امام زمان (عج) هستند؟

پاسخ :
شرح پرسش:
آيا زنان نيز جزو 313 صحابه‏‌ى اصلى امام زمان هستند؟ اگر بله، نقش آن‏ها در قيام آن حضرت چه خواهد بود؟

پاسخ:
در كتبى كه پيرامون ظهور حضرت بحث شده است، از نقش داشتن يا نداشتن زنان صحبتى نشده است) البته در حديث مفصلى از امام باقر علیه السلام - كه درباره‏‌ى كيفيت ظهور آن حضرت است - گفته شده است، پس از اين كه حضرت مهدى عجّل الله تعالی فرجه الشریف ظهور خود را اعلام مى‏‌كند و مردم را به يارى خود مى‏‌خواند، «يجى‏ء و الله ثلاث مائة و بضعة عشر رجلا فيهم خمسون امرأة يجتمعون بمكة على غير ميعاد؛(1) به خدا قسم، سيصد و ده و اندى كه پنجاه نفرشان زن هستند در مكه (نزد آن حضرت) بدون اين كه از قبل وعده‌‏اى گذاشته باشند، حاضر مى‏‌شوند.»
پس قطعا جمعى از اين 313 نفر، زنان هستند؛ اما اين كه آيا آن‌‏ها نقش خاصى دارند يا خير، بحثى نشده است.

پی نوشت:
1. بحارالأنوار، ج 52، ص 223