چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا مي توان محل خط بخيه، سوختگي و شکستگي هاي پوست سر، صورت و ابرو را با کاشت مو اصلاح نمود؟

پاسخ :
يکي از کاربردهاي پيوند مو در علم پلاستيک و زيبايي پوشاندن محل جراحت در نواحي مودار سر و صورت با کاشت موي طبيعي مي باشد. لازم به ذکر است که نواحي فوق با کاشت مو تا حد زيادي پوشيده مي شوند ولي هيچگاه از نظر نماي ظاهري و تراکم موها کاملاً شبيه پوست سالم اطراف نمي گردند.