چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آیا این مطلب كه كتاب الكافی؛ توسط امام دوازدهم علیه السلام تایید شده، صحیح است؟

پاسخ :
پاره‌ای از علما عقیده‌ دارند كه كتاب كافی به امام زمان(عج) عرضه شده است كه حضرت آن را نیكو شمرده و فرموده:«كاف لشیعتنا، یعنی شیعیان ما را بس است».
این روایت را كلینی نقل نكرده است و بر فرض صحت، در زمان غیبت صغری صدور یافته است، ولی صحت این نقل ثابت نیست؛ علامه مجلسی به شدّت این قول را انكار كرده است[1] و استاد آیت الله سبحانی هم این عقیده را نمی‌پذیرند[2].
پی نوشتها:
[1]مرآة العقول، جلد 1 (مقدمه)‌ ص22.
[2] كلیات علم الرجال ص 371 به بعد.
منبع: پایگاه حوزه