چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

يک فرد آقا با 17 سال سن به بنده بدون درگيري با يک قطعه شيشه حمله ور شدند به قصد قتل و ضربه اي کاري در ناحيه گردن در قسمت شاه رگ ايجاد کردند که باتوجه به شرايط جسماني بنده قصد مجرم نافرجام ماند و جراحت در حدود 30 سانتي متر از نوع متلاحمه تشخيص داده شد ميخواستم بپرسم با توجه به سن مجرم چه نوع مجازات کيفري و بازدارنده اي صادر خواهد شد؟

پاسخ :
بسمه تعالي
با توجه به اينكه سن ضارب بالاتر از سن قانوني 15 سال است ، به جرم وي در دادگاه اطفال و بر حسب مقررات عمومي رسيدگي مي شود و با عنايت به مقررات قانون مجازات اسلامي مسئوليت كيفري در دو بخش ديه و حبس پيش بيني مي گردد كه حسب تشخيص قاضي و ساير شرايط و قرائن مدت حبس به جزاي نقدي تبديل مي شود .