چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

درمورد ادیان شرق آسیا چرا مطلب قابل توجهی یافت نمی شود؟

پاسخ :

در مورد ادیان شرق آسیا منابع زیادی به انگلیسی وجود دارد که در چند سال اخیر برخی از این منابع به فارسی ترجمه شده است. همچنین در کتاب هایی که به مجموع ادیان پرداخته اند قسمتی از مباحث خود را به ادیان شرق آسیا اختصاص داده اند.
برای نمونه می توانید به کتاب اداین چین و ژاپن تر جمه محمد علی رستمیان و ادیان چین ترجمه مراجعه کنید.