چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

حـضـرت آدم با آنكه پيامبر بود چطور مرتكب گناه شد , و از درختى كه خدا خوردن ازآن را نهى كرده بود خورد ؟

پاسخ :
اگـر از نظر عقل ثابت شود كه پيامبران بايد معصوم باشند تا هدف خلقت محقق شود(1) چاره اى جـز تـاويـل نـصوص اعم از قرآن و روايات نيست , همانگونه كه آياتى كه ظاهرش ارتكاب معصيت توسط پيامبر آخر الزمان (2) است نيز مورد تاويل واقع مى شود .
پی نوشتها:
1 - كه در اين مسئله هيچ شكى نيست .
2 - ليغفر لك ما تقدم من ذنبك و ما تاخر 000 ( فتح / 2 ) .
منبع:كتاب پرسش و پاسخ،آیت الله محمد حسين كاشف الغطاء