چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

در تاريخ خوانده‏ايم كه هر حكومت و تمدنى روزى سقوط مى‏كند، آيا امكان ندارد كه حكومت امام زمان )عجل الله تعالى فرجه الشريف( هم روزى سقوط كند؟ يعنى مردم به آن عادت كنند و از آن دلزده شوند؟

پاسخ :
چنين چيزى در زمان حكومت جهانى امام عصر "عجل الله تعالى فرجه الشريف " متصور نيست. زيرا حكومت‏ها يا به دليل ظلم و ستم و انحراف از اصول عدالت سقوط مى‏كنند و يا به دليل فريب مردم و دلزدگى آنها از حكومت. و اين عوامل در زمان حكوت جهانى حضرت مهدى "سلام الله عليه" محال است.

منبع: http://farsi.islamquest.net