چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا عناصر دين نفس الامرى همگى جهان شمول و غير وابسته به موقعيت و همه زمانى و همه جايى هستند؟ يا در بين آنها عناصر موقعيتى، وابسته به زمان و مكان و موقعيت خاص نيز وجود دارد؟

پاسخ :
از آنجا كه گوهر آدمى يگانه و ثابت و لايتغيّر و دين نفس الامرى ناظر به آن است، ناگزير تمام آنچه در آن است، جهان شمول و ثابت خواهد بود و در آن حقيقت عينى، نشانى از تغيّر و تبدّل وجود نخواهد داشت. يعنى دين نفس‏الامرى يك مسير يگانه براى تمام آحاد بشر در هر عصر و هر سرزمينى است.

منبع: http://farsi.islamquest.net