چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

پسرم بسيار جوان است و مبتلا به فشار خون، در مطلبي خواندم که تحقيقات نشان داده افرادي که در جواني داروي فشار خون مي‌خورند موهايشان موقتي يا دايم ريزش پيدا مي‌کند. آيا صحت دارد؟

پاسخ :
خير. بعضي از داروهاي ضد فشار خون مانند ماينوکسيديل حتي به پرمويي سر منجر مي‌شود و به همين دليل از اين خصيصه آن بهره گرفتند و با تهيه محلول‌هاي 2 درصد و يا 5 درصد ماينوکسيديل (داروهاي ضد فشار خون) به مبتلايان ريزش موي سر شانس خوبي دادند که از ريزش موهايشان جلوگيري کنند و حتي با مصرف مرتب گاهي به رويش موهاي آنها کمک مي‌شود. امروزه اثرات درماني ماينوکسيديل براي ريزش مو اثبات شده است. ضمنا توصيه مي‌کنم در مورد عوارض جانبي مصرف هر دارويي که پزشک‌تان تجويز مي‌کند با خود او مشورت کنيد.
منبع: www.salamat.com