چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آیا خانم ها اگر بدنسازی و تمرین با وزنه کنند دارای اندام عضلانی و مردانه می شوند؟

پاسخ :
خیر – هورمونهای عضله ساز به میزان بسیار کم در بدن خانمها ترشح می شود و هورمونهای غالب مردانه هستند ( تستسترون مهمترین آنهااست )بنابراین تمرین با وزنه برای زنان موجب فرم دهی مناسب بدن و تراکم استخوانها و بالابردن متابولیسم و چربی سوزی به نسبت خیلی بیشتر در مقایسه با سایر ورزشهای هوازی می شود و نباید به دلیل هراس از عضلانی شدن از کار با وزنه اجتناب کنند .

نظرات کاربران