چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

توی مسابقات پیش بینی فوتبال که هر کس مبلغی پول میگذارد و در مسابقه شرکت میکند اگر برنده شود حکم این پول چیست؟

پاسخ :
پاسخ دفاتر مراجع عظام در خصوص سؤال مذکور به این شرح است:
دفتر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی):
جایز نیست.
دفتر حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):
جایز نیست.
دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
در صورتى كه از شركت كنندگان پولى بگيرند، و به قيد قرعه از محلّ پولهاى دريافتى جوايزى به برندگان بپردازند، اين كار حرام است.
دفتر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):
گرفتن پول برای جایزه دادن در مقابل پیش بینی نتایج مسابقات اکل مال به باطل و حرام است.
منبع: http://farsi.islamquest.net