چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

اگر همسر شخصی با وی ملاعبه کند به گونه ای که همسرش با دست خود باعث خروج منی از مرد شود چه حکمی دارد؟

پاسخ :
استمنا به وسیلۀ همسر از نظر شرع حلال است و اشکالی ندارد.[1] بنابر این مورد سؤال از قبیل استمنای حرام نیست.
پی نوشت:
[1].مقام معظم رهبری، أجوبة الاستفتاءات (بالعربية)، ج ‏1، ص 136، س 785، "العمل المذكور ليس من موارد الاستمناء المحرم ؛ التبريزي، جواد، صراط النجاة، ج ‏5، ص 199، مسأله660، "الاستمناء بيد الزوجة و إن أدى للإمناء جائز و أمّا الاستمناء بيده فهو محرَّم، و اللَّه العالم".
منبع: http://farsi.islamquest.net