چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

بيماران مبتلا به برص چقدر مي‌توانند به بهبودشان اميدوار باشند، آيا اصلا درمان قطعي براي اين بيماري وجود دارد؟

پاسخ :
متأسفانه خير. همان‌طور که علت و روند پيشرفت بيماري مشخص نيست، درمان قطعي هم براي آن وجود ندارد. در برخي افراد ممکن است درمان دارويي يا پيوند جواب بدهد و بيمار ديگر ضايعه اي در بدن نبيند در حالي که در افرادي ديگر بيماري حتي پس از پيوند هم ممکن است دوباره عود کند.