چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

در حال حاضر شامپوهايي محتوي عصاره گياهان و يا مواد شيميايي خاص وارد بازار شده است، توضیح دهید که هر يک از اين عصاره‌ها چه اثري بر پوست‌ سر و موها مي‌گذارند؟

پاسخ :
شامپوهاي حاوي عصاره حنا: موهايي که به رنگ شرابي و يا خرمايي درمي‌آيند، پس از مدتي به قرمزي مي‌زنند. براي اينکه رنگ شرابي موهاي شما کاملا حفظ شود و درخشش و زيبايي داشته باشد، از عصاره حنا استفاده کنيد،.
شامپوهاي حاوي عصاره گياه سدر: در اثر ترشح بيش از حد چربي در پوست‌سر، موها چرب و سنگين مي‌‌شوند. عصاره سدر، اثر پاک‌کنندگي دارد و ميزان ترشح چربي را تنظيم مي‌کند. شامپوهاي حاوي عصاره سدر با کاهش چربي اضافي پوست، خارش سر را از بين برده و موجب پرپشت‌ شدن و شفافيت موها مي‌شود،.
شامپوهاي حاوي عصاره رزماري: عوامل محيطي مانند آلودگي هوا، شانه زدن خشن، پوش و استفاده زياد از سشوار.... سبب خشکي و شکنندگي موها مي‌شوند. براي مقابله با اين عوامل، استفاده از شامپوهاي حاوي عصاره رزماري که حاوي مواد پاک کننده ملايم است، توصيه مي‌شود.
شامپوهاي حاوي عصاره گياه گزنه: عصاره اين گياه ترشح غدد سبابه را تنظيم کرده و چرب شدن ريشه مو را به تاخير نیندازید.
شامپوهاي حاوي عصاره گل لادن: اين عصاره برطرف کننده شوره‌هاي ريز و پوسته‌هاي سر بوده و به موها شادابي و سلامت مي‌بخشد.
شامپوهاي حاوي عصاره انار:‌ عصاره انار به دليل دارا بودن خاصيت ثابت کنندگي مستقيم رنگ روي کراتين مو، درخشندگي موهاي رنگ شده را افزايش مي‌دهد. همچنين تغذيه‌کننده، محافظت‌کننده، ترميم و مرطوب‌کننده است،.
شامپوهاي حاوي شير بادام:‌ اين نوع شامپوها داراي خواص حجم‌دهندگي هستند و به موهاي پژمرده شادابي مي‌بخشند.
شامپوهاي حاوي عصاره گل صدتوماني:‌ اين عصاره التيام‌بخش پوست‌هاي سر‌‌آسيب‌‌ديده بر اثر محصولات نامناسب آرايشي بهداشتي، آلودگي هوا و استرس است. اين نوع شامپوها از رشد قارچ يثروسپروم (عامل مولد شوره) جلوگيري مي‌کنند.
شامپوهاي حاوي عصاره گل‌هميشه‌بهار:‌ اين نوع شامپوها التيام‌بخش، نرم‌کننده و محافظت‌کننده پوست‌اند و براي کودکان و نوزدان بسيار مناسب‌اند.
منبع: http://salamat.com