چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

داروهای گیاهی ضد قولنج و بادشکن کدامند؟

پاسخ :
نسخه شماره 1- داروی ضد قولنج و بادشکن
دارو : تمام گیاه مرزنجوش ( Origanum majorana )
مقدار مصرف : 2 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقادیر فوق از داروی نیم کوب شده را در یک فنجان آب جوش ریخته مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی دو فنجان میل کنید .
*******
نسخه شماره 2- داروی ضد قولنج و بادشکن
دارو : برگ گیاه بادرنجبويه ( Melissa officinalis )
مقدار مصرف : 2 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقادیر فوق را که قبلا کوبیده شده است را در یک لیوان آب جوش ریخته مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی دو فنجان میل کنید .
*******
نسخه شماره 3- داروی بادشکن
دارو : تمام گیاه آویشن شیرازی ( Thymus serpyllum )
مقدار مصرف : 2 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقادیر گیاه فوق را که قبلا کوبیده شده است را در یک لیوان آب جوش ریخته مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی دو فنجان میل کنید .
*******
نسخه شماره 4- داروی بادشکن
دارو : تمام گیاه پودنه ( Mentha pulegium)
مقدار مصرف : 1 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقادیرگیاه فوق را که قبلا کوبیده شده است را در یک لیوان آب جوش ریخته مدت یک ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی دو بار هر باریک فنجان میل کنید .
توجه : مصرف این دارو در زنان حامله توصیه نمی شود .
*******
نسخه شماره 5- داروی بادشکن
دارو : اسطو خودوس ( Lavandula officinalis )
مقدار مصرف : 2 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقادیرگیاه فوق را که قبلا کوبیده شده است را در یک لیوان آب جوش ریخته مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی دو بار هر باریک فنجان میل کنید .
*******
نسخه شماره 6- داروی ضد تشنج و بادشکن
دارو : برگ نعناع ( Mentha piperita )
مقدار مصرف : 2 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقادیرگیاه فوق را که قبلا کوبیده شده است را در یک لیوان آب جوش ریخته مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی دو بار هر باریک فنجان میل کنید .
*******
نسخه شماره 7- داروی بادشکن
دارو : تخم گیاه گشنیز ( Coriandrum sativum)
مقدار مصرف : 2 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقادیرگیاه فوق را که قبلا کوبیده شده است را در یک لیوان آب جوش ریخته مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی دو بار هر باریک فنجان میل کنید .

نكته خيلي مهم :
ذكرمورد استعمال داروهاي گياهي تنها بر اساس وظيفه اطلاع رساني اين سايت مي باشد و به هيچ عنوان به معناي تجويز نسخه ی درماني نمي باشد .
منبع: www.irteb.ir