چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

يکي از مهم‌ترين آزمايش‌هايي که اوايل بارداري از خانم‌هاي باردار صورت مي‌گيرد آزمايش قندخون است. چرا قند خون در اين دوران اين‌قدر مهم است؟

پاسخ :
کليد حاملگي سالم براي خانم‌هاي مبتلا به ديابت، کنترل دقيق قندخون است. کنترل قندخون بايد پيش از دوران بارداري و در طول دوران بارداري انجام شود. کنترل دقيق قندخون به معني نگهداري غلظت خون نزديک حد طبيعي است. براي رسيدن به اين کنترل لازم است تعادل درستي ميان مصرف مواد غذايي، ورزش و تزريق انسولين برقرار شود. از اين رو لازم است قندخون به طور مرتب بررسي شود. با کنترل قندخون و مراقبت‌هاي مناسب پزشکي، احتمال حاملگي بدون مشکل و تولد نوزاد سالم‌ همانند يک مادر غيرديابتي خواهد بود.