چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

از بين سزارين و زايمان طبيعي چه روشي را براي مادران ديابتي و باردار توصيه مي‌شود؟

پاسخ :
نزديک زمان زايمان، پزشک جنين را از نظر ميزان رشد و وضعيت سلامت بررسي مي‌کند و سپس درباره شيوه زايمان تصميم مي‌گيرد. ممکن است به طور طبيعي زايمان انجام شود يا بنا به نظر پزشک، زايمان به شيوه سزارين انجام شود. شيوه زايمان اثري بر نوزاد ندارد. پزشک تلاش مي‌کند در طول زايمان و تولد نوزاد، قندخون شما را کنترل کند. در شروع زايمان نياز به انسولين کم مي‌شود، به گونه‌اي که گاهي اوقات در طول زايمان يا حتي 24 ساعت پس از تولد نوزاد نيز به تزريق انسولين احتياج نيست.