چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

داروهای گیاهی ترکیبی معرق و ضد تعرق را معرفی نمایید.

پاسخ :
نسخه شماره 1- داروی معرق
گل زیر فون ، یک قسمت
گل آقطی، یک قسمت
گل ماهور، یک قسمت
گل بابونه، یک قسمت
طرز تهیه و مقدار مصرف :
یک قاشق غذا خوری از داروی فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آبجوش ریخته و مدت نیم ساعت بگذارید تادم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .
*******
نسخه شماره 2- دارو جهت جلوگیری از عرق زیاد
برگ مریم گلی، یک قسمت
برگ زوفا، یک قسمت
پوست میوه گردو، یک قسمت
طرز تهیه و مقدار مصرف :
مقدار دو قاشق غذا خوری از داروی فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آبجوش ریخته و مدت نیم ساعت بگذارید تادم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی سه بار هر بار یک فنجان یک ساعت قبل از خواب میل کنید .
*******
نسخه شماره 3- دارو جهت جلوگیری از عرق زیاد
گشنیز خشک، 25 گرم
سماق، 25 گرم
برنج سفید، 25 گرم
آب، 250 گرم
طرز تهیه و مقدار مصرف :
داروها را در آب بجوشانید تا حجم حاصل به یک سوم برسد . سپس آنرا صاف نموده و روزی 100 گرم میل کنید.
نكته خيلي مهم:
ذكرمورد استعمال داروهاي گياهي تنها بر اساس وظيفه اطلاع رساني اين سايت مي باشد و به هيچ عنوان به معناي تجويز نسخه ی درماني نمي باشد .
منبع: www.irteb.ir