چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

چرا افراد خشمگين مي‌شوند؟

پاسخ :
تصور اين که فرد در معرض تهديد، خسارت، آسيب، از دست رفتن شخصيت، عزت نفس، سلامتي و غرور است مي‌تواند فرد را خشمگين کند. همچنين انتظارات نا به جا از ديگران، ناکامي‌ها و پايمال شدن حقوق دليلي براي خشمگين شدن است.
همه افراد به يک اندازه در معرض خشم نيستند. در هنگام خستگي،‌ بيماري و درد، آستانه ظهور خشم کاهش مي‌يابد. همچنين، افرادي که اعتماد به نفس پاييني دارند؛ تحملشان نسبت به ناکامي‌ها اندک است؛ از مورد انتقاد واقع شدن هراس دارند و همچنين کساني که تصور مي‌کنند بايد هميشه با صلابت، شجاع، قدرتمند وقوي به نظر برسند بيش از سايرين خشم را تجربه مي‌کنند.

نظرات کاربران