چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

اگزما چيست؟

پاسخ :
در اگزما يک واکنش ازدياد حساسيتي (مشابه آلرژي) در پوست ايجاد مي‌شود که ايجاد‌کننده التهاب مزمن است. التهاب موجب مي‌شود پوست خارش‌دار و پوسته پوسته شود. تحريک مزمن پوست و خراشيدگي مي‌تواند پوست را ضخيم و ظاهر آن را براق کند. تماس با محرک‌هاي محيطي مانند خشکي پوست، تماس با آب، تغيير دما و استرس مي‌تواند علايم را بدتر کند.
«اگزماي تحريكي ‌تماسي» يكي از شايع‌ترين انواع اگزما است و ممكن است با ضخيم شدن پوست آن ناحيه و ايجاد ترك‌هاي كوچكي در آن منطقه نيز همراه شود. تقريبا 75 درصد از اگزماهاي تماسي از تماس با مواد تحريك‌كننده ناشي مي‌شود.
www.salamat.com