چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

موارد مصرف و مقدار مصرف پماد ميرتوپلكس چیست؟

پاسخ :
شكل دارويي :
پماد 5 گرمي
موارد مصرف :
پماد مير توپلكس داراي خاصيت ضد ويروس هرپس سيمپلكس نوع 1 و 2 مي باشد و در درمان تبخالهاي پوست نواحي مختلف بدن و اطراف واژن بكار مي رود
اجزاء فرآورده :
پماد مير توبلكس حاوي اسانس گياه مورد Myrtus communis به ميزان 10% است
مواد موثره :
تانن ، پلي فنلها ،‌روغن هاي فرار نظير مير تول ،‌سينئول و ... فلاونوييدها
آثار فارماكولوژيك و مكانيسم اثر :
مكانيسم اثر ضد ويروسي اين دارو تا كنون شناخته نشده است . آزمايشات اثر اين فرآورده را در درمان تبخالهاي نواحي مختلف پوست بدن تائيد نموده است .
مقدارمصرف :
روزي 5-3 بار ، پوشش نازكي از پماد بر روي ضايعه ماليده شود
مصرف در حاملگي وشيردهي :
ايمني مصرف اين فرآورده در دوران بارداري وشيردهي به اثبات نرسيده است با اين وجود منافع آن در برابر مضار آن بايد سنجيده شود
www.irteb.com