چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

علت گريه هاي حضرت زهرا(س)، بعد از رحلت پيامبر را توضيح دهيد؟

پاسخ :
پاسخ از آيت الله العظمي مظاهري دامت برکاته:
از روايات فهميده مي شود که آن بزرگوار پس از جريان نامبارک سقيفه بني ساعده، غمناک و گريان بودند؛ زيرا زحمات عظيم پدر و همسر خود را در مخاطره عجيبي ملاحظه فرمودند و ضربه اي که به اسلام وارد شد و حقوق حقه اي که از آل رسول الله (ع) سلب و تضييع گرديد و خط راستين دين اسلام را که منحرف شد، مي ديدند و از اين جهت غمناک و مصيبت زده بودند؛ تا از دنيا رحلت فرمودند و در اثر ظلم هاي بي حدّ، به شهادت رسيدند.
منبع: حضرت فاطمه(سلام الله علیها) دختری از آسمان، آقا شریفیان و احمدیان