چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

بيماري خودارضایی روحي است يا جسمي ؟ روش هاي درمان آن چيست؟

پاسخ :
در این زمینه اختلاف نظر هست . برخی می گویند این کار بیماری است و برخی اعتقاد ندارند .اما چیزی که یقینا بیماری محسوب می شود اعتیاد به این کار است .
به نظر من خود این کار بیماری نیست اما عامل بسیاری از بیماری های روحی و جسمی خواهد شد.
اما راهکاری ترک این کار در قدم اول
بالا بردن ایمان و ترس از آخرت و قبر قیامت و همچنین خواندن زیاد قرآن و تدبر در معانی آن و اهتمام به خواند آیاتی که در مورد قیامت وجهنم و بهشت است.
همیشه حاضر و ناظر دانستن خدا و یقین داشتن به این امر که نامه اعمال ما همیشه بر امام زمان عرضه می شود .
و همچنین تصور اینکه روزی زشتی این کار نزد دیگران جلوه گر می شود و انسان تاب تحمل خجالت کشیدن را ندارد.
راههاي موقت :
- ورزش بسيار بسيار سنگين تا سر حد خستگي
-- روزه گرفتن ( عدم مصرف غذاهاي محرك مثل شكلات و موز
- عدم مشاهده فيلمها و عكسهاي سكسي و محرك
- عدم خواندن داستانهاي پور نوگرافي
-پر هيز از تنهايي
- پر كردن كامل وقت خود تا جايي كه وقت بيكاري براي خيالپردازي نماند.
- عدم معاشرت با دوستاني كه فكر و ذكرشان شهوت است .
- عدم تمركز و اختلاط بر روي اندامهاي بانوان و يا پر هيز از صحبت كردن شهوت آميز با جنس مخالف.
-پر نبود شکم قبل از خواب
- عدم پوشيدن لباس هاي تنگ و چسبان
- پرهیز از نگاه كردن به مناظر، فيلم ها و تصاوير تحريك كننده ((این مورد خیلی مهم است واگر کسیه با چنین چیزی مواجه شد سریع چشم خود را باید ببند و يا به زمين و يا آسمان نگاه كند.))
- از شنيدن و خواندن مباحث و مطالب جنسي و حتي شوخي هاي جنسي وتحريك كننده و فكر كردن در اين امور جدا" پرهیز شود.
- از خوردن موادغذايي كه محرك است مانند : خرما، پياز، فلفل ، تخم مرغ ، گوشت قرمز،غذاهاي پرچرب ، حتي المقدور اجتناب و به ميزان ضرورت اكتفا شود.
--قبل از خواب حتما" مثانه تخلیه شود.
- از نوشيدن افراطگونه آب و مايعات پرهيز شود( به خصوص شب ها و قبل از خوابيدن ) .
- هيچ گاه بدن عريان خود را در آينه نگاه نكنيد.
- از دست ورزي اندام جنسي خود اجتناب شود مخصوصا در هنگامی که انسان در رختخواب است.
- هرگز به رونخوابيدن
- در هنگام هجوم افكار جنسي شديد، نباید در مكان خلوت و دور از نظر ديگران بسر برد بلكه باید در مجالس عمومي وارد شد و یا اینکه در این حالت به دوستان تلفن زده و با آنان در مورد مسائل روزمره و متفرقه صحبت کرد تا کاملا حالت انسان طبیعی شود
-روزه اخلاقي يعني ، ميزان صرف غذا را كاهش و فاصله هر وعده غذا را افزايش د و به حداقل خوراك اكتفا نمودن
- رفتار متکبرانه با نامحرم و پرهیر جدی از سخنان ملايمت آميز با آنها و همچنین پرهیز از نرمي و لينت در كلام با نامحرمان

- اجتباب از قرار گرفتن با جنس مخالف در مکان خلوت حتی برای آموزش..
-تا قبل از اينکه خواب انسانرا فرا نگرفته به رختخواب نرفتن (سعی کنيدزمانيکه ميخواهيد به رختخواب برويد با خواندن کتاب يا تماشای تلويزيون افکارجنسی را از خوددور کنيد)
-به محض بيدار شدن رختخواب را ترک کردن
-اگر کسی احتمال می دهد در حمام مورد هجوم افکار جنسی قرار میگیرد استحمام خود را به حداقل برساند و در اوقاتی به حمام برود که احتمال هجوم افکار کم باشد.
راه دايم :
راه دايم ترك استمنا، ازدواج است.
منبع:www. almobin.ir

نظرات کاربران