چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

من جوانی مبتلا به خود ارضایی هستم آیا با ازدواج موقت مشکلم بر طرف می شود؟

پاسخ :
راه برون رفت از مشکل خودارضايي به هيچ وجه ازدواج موقت نيست. راه برون رفت شما از اين مشکل، عزم جزم براي ترک کامل خودارضايي است. ترک خودارضايي امري کاملاً ممکن است . مي توانيد با انجام يکسري راهکارها مانند ده ها هزار جوان مبتلا براين مشکل خود چيره آييد. ازدواج موقت فقط چند صباحي به ترک خودارضايي شما کمک مي کند ، ولي بعد از اتمام مدت صيغه شما مي مانيد با يک ميل جنسي لجام گسيخته که اين بار علاوه بر مزه خودارضايي، طعم روابط جنسي را نيز چشيده است. با اين وصف هرگونه تفکر در ازدواج موقت، نه تنها دردي از شما دوا نمي کند ،بلکه بر آتش شهوت شما خواهد افزود.
منبع: www.pasokhgoo.ir

نظرات کاربران