چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

افرادى كه از رژیم هاى لاغری یا چاقی استفاده مى كنند، در ماه مبارک رمضان باید به چه صورت عمل كنند؟

پاسخ :
پاسخ از دکتر رضا آمری نیا، پزشک و متخصص تغذیه:
افرادى كه به جهت كاهش یا افزایش وزن از رژیم هاى غذایى استفاده مى كنند، بایستى ناهار رژیم خود را در سحرى میل كنند و وعده غذایى مربوط به صبحانه را براى افطار در نظر بگیرند و شام رژیم را هم در جاى خود و به جاى شام ماه مبارك رمضان استفاده كنند.