چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

درپسران و دخترانى كه مى خواهند براى نخستین بار روزه بگیرند، آیا تفاوتى در نوع مواد غذایى مصرفى شان وجود دارد؟

پاسخ :
پاسخ از دکتر رضا آمری نیا، پزشک و متخصص تغذیه:
نیاز به انرژى در خانم ها و آقایان متفاوت است كه مربوط به میزان فعالیت آنها و اثرات هورمون هاى مختلف مى باشد.
در خانم ها با توجه به این كه در دوره عادت ماهیانه كمبودهایى از قبیل آهن ممكن است دیده شود، میزان نیاز به برخى از مواد غذایى بیشتر است. بنابراین توصیه مى شود خانم ها، بالاخص افرادى كه تازه به سن بلوغ رسیده اند و توفیق روزه دارى در ماه رمضان را كسب كرده اند، نسبت به تغذیه خود دقت بیشترى نموده و با مصرف بیشتر مواد سرشار از آهن مثل گوشت ها، حبوبات، جگر، آجیل و خشکبار باعث جلوگیرى از عوارضى مثل كم خونى، ریزش مو و... شوند.