چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

اگر در شب ماه رمضان از حيض پاك شويم و تا نزديك اذان صبح غسل را به تأخير اندازيم و سپس تيمم كنيم، آيا روزه صحيح است؟

پاسخ :
همه مراجع معظم تقلید{ اگر غسل را به تأخير اندازد تا جايي كه وقت تنگ شود، گناه كرده است در اين صورت بايد پيش از اذان صبح، تيمم كند و روزه او صحيح است} العروة الوثقي، فصل في المفطرات، م 26 ؛ توضيح المسائل مراجع، م 1621.
منبع: www.eporsesh.com