چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

فلسفه غسل مس ميت چيست؟

پاسخ :
الف) حكم اسلام به وجوب غسل‏مس ميت حكمت‏هايي دارد. از آن جمله اينكه انساني كه از دنيا مي‏رود اطرافيان به خاطر علاقه به او بدنش را لمس نموده و چه بسا بيماريهايي از اين ناحيه به آنان سرايت كند. اسلام به جهت جلوگيري از اين ضايعه با واجب نمودن غسل براي مس ميت مانعي بر سر راه اين كار ايجاد نموده تا مردم رغبتي به آن نيابند. و حتي الامكان از تماس با بدن مرده اجتناب كنند.
ب) غسل ميت براي خواندن نماز واجب مي‏شود؛ يعني هرگاه بخواهد نماز بخواند بايد قبل از آن غسل كند.
www.eporsesh.com